About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Corvex 2021, All Rights Reserved.

Поръчка на продукти

Условията за Поръчка на продукти са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на Фемили партнърс къмпани ЕООД.

Поръчка на продукти от Фемили партнърс къмпани ЕООД можете да направите онлайн през нашия сайт domashni-delikatesi.com

Минималната стойност на поръчка от сайта за е 20,00 лвПокупка на продукти под тази стойност можете да направите на място в нашия магазин, на ул. „Атанас Буров”, кв. Черно море, гр. Бургас.

Поръчка онлайн

За да разглеждате продукти в сайта domashni-delikatesi.com не е необходима регистрация.

Поръчка можете да направите:

  • като гост – като попълните данни за обратна връзка и доставка;
  • като се регистрирате в сайта.

Регистрацията Ви дава възможност да имате свой личен профил (акаунт) в нашия сайт, до който имате достъп по всяко време чрез името и паролата, които сте задали. Информацията в него не е видима за останалите потребители и посетители на сайта. Чрез него можете:

  • да пестите време за въвеждане на Вашите данни за контакт и доставка, тъй като веднъж въведени, те се запазват във Вашия личен профил;
  • да проследявате историята на Вашите поръчки;
  • по всяко време да коригирате и актуализирате данните за контакт и доставка, които ни предоставяте.

След като завършите поръчката, на посочения от Вас имейл адрес ще получите автоматично потвърждение за успешно изпратена заявка. Упоменатата в него сума все още няма да е окончателната стойност, а ориентировачна, на база посочения в сайта среден грамаж на разфасовките. При обработване на заявката сумата се преизчислява спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да съобщи точната обща крайна сума и уточняване на удобен ден за доставка.

Ако не успеем да се свържем с Вас на телефонния номер за контакт, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.

Посочените грамажи в сайта са ориентировъчни, те са на база средния грамаж на разфасовките на продуктите на склад. Точната стойност на Вашата поръчка става ясна след обработване на заявката, когато бъде преизчислена спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас за да съобщи точната обща крайна сума и за уточняване на удобен ден за доставка.