About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Corvex 2021, All Rights Reserved.

Условия на доставка

Условията на доставка са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на Фемили партнърс Къмпани ЕООД .

 

  • Поръчка на продуктиите онлайн през нашия сайт domashni-delikatesi.com
  • Минималната стойност на поръчка е 20,00 лв
  • Покупка на продукти под тази стойност можете да направите на място в нашия магазин, на ул. Атанас Буров, кв. Черно море, гр. Бургас

Поръчка онлайн

 

  • За да разглеждате продукти в сайта domashni-delikatesi.com не е необходима регистрация.
  • Преди поръчка трябва да се запознаете с нашите Общи условия , Политика за защита на личните данни , Политика за бисквитки.

 

Поръчка можете да направите:

 

  • като гост – като попълните данни за обратна връзка и доставка;
  • като се регистрирате в сайта.

 

Регистрацията Ви дава възможност да имате свой личен профил (акаунт) в нашия сайт, до който имате достъп по всяко време, чрез името и паролата, които сте задали. Информацията в него не е видима за останалите потребители и посетители на сайта. Чрез него можете:

 

  • да пестите време за въвеждане на Вашите данни за контакт и доставка, тъй като веднъж въведени, те се запазват във Вашия личен профил;
  • да проследявате историята на Вашите поръчки;
  • по всяко време да коригирате и актуализирате данните за контакт и доставка, които ни предоставяте.

 

След като завършите поръчката, на посочения от Вас имейл адрес ще получите автоматично потвърждение за успешно изпратена заявка. Упоменатата в него сума все още няма да е окончателната стойност, а ориентировъчна, на база посочения в сайта среден грамаж на разфасовките. При обработване на заявката сумата се преизчислява спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да съобщи точната обща крайна сума и уточняване на удобен ден за доставка.

Ако не успеем да се свържем с Вас на телефонния номер за контакт, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.

Наличност на продуктите

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Доставка

Поръчки се доставят чрез логистична фирма „Спиди”, като дните на доставка се определят по графика на куриера за обслужване на съответното населено място.

Доставките се предават на посочен Ваш точен адрес, без възможност “до поискване” в офис на куриер.

Пратките се подготвят и предават на логистичната фирма вечерта преди възможния ден за доставка.

Поръчки за страната, постъпили до 15:00 ч. в работен ден, се обработват и предават на логистичната фирма още същия ден и съответно се доставят на следващия, ако Вашето населено място се обслужва тогава по график. Поръчки постъпили след този час, се обработват и предават за изпращане на следващия възможен работен ден, отново в зависимост от графика за обслужване.

Преди пратката да бъде предадена на куриера, наш оператор се свързва с Вас по телефона, за да Ви уведоми за изпращането и дължимата сумата, а Вие да потвърдите приемането на поръчката. В случай, че не успеем да установим контакт на посочения от Вас телефонен номер, изпращането се отлага за следващ възможен работен ден.

Срокът за изпълнение на подадените заявки е от 1 до 4 работни дни, в зависимост от деня на поръчка и графика на обслужване за съответния район.

В дните на национални празници доставките се извършват по индивидуален график.

Можете да се свържете с нас ако имате въпроси за дните, в които се обслужва Вашето населено място.

Минимална поръчка и Цени на доставка

Минималната стойност на поръчка е 20,00 лв.

При поръчка на стойност над 100,00 лв., доставката е безплатна.

Цени на продукти

Всички цени обявени в сайта domashni-delikatesi.com са в български лева, с начислен ДДС.

Тъй като всички наши продукти се оформят ръчно, е възможно реалният грамаж, който получавате, да варира от посочения в сайта. Същото се отнася за всички продукти, чиято цена се сформира на килограм, а не на брой. За това е възможно да има разлика между сумата, която виждате изписана в момента на поръчка и тази, която след обработка на заявката трябва да заплатите при доставка.

След приемане и обработка на Вашата заявка, стойността на всеки заявен продукт се маркира според точното тегло на разфасовката и поръчката става готова за доставка. Следователно, цената се преизчислява и Вие заплащате точния грамаж на продукта, който получавате.